مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر ( کرم پاستری )
زرده تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 1/2 لیوان
زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل مقداری
دستور پخت کرم پاتیسیر ( کرم پاستری )
طرز تهیه : آرد و نشاسته را در شیر حل کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.
زرده های تخم مرغ را با شکر و زعفران مخلوط کنید. شیر را از روی حرارت بردارید و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید ( دقت کنید که برای جلوگیری از تکه تکه شدن تخم مرغ و خراب شدن کرم ابتدا مخلوط زرده و شکر را با 1/4 شیر مخلوط کنید سپس بقیه شیر را به آن اضافه نمایید ).
قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود ( دقت کنید کرم نجوشد ، هر زمان به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).
پس از اینکه کرم به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. سپس کره و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید خوب سرد شود. سپس داخل شیرینی دانمارکی یا هر شیرینی دیگری که دوست دارید استفاده کنید ( بهتر است این کرم را از شب قبل اماده کنید و در ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ).
نکته ها : استفاده از زعفران سلیقه ای و برای خوشرنگ تر شدن کرم است و دستور اصلی این کرم زعفران ندارد.