مواد لازم جهت تهیه کیک خیس شکلاتی
شکر 1 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/6 لیوان
قهوه دم کرده 1/3 لیوان
خامه 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده مقداری
اسانس وانیل چند قطره
دستور پخت کیک خیس شکلاتی
کیک خیس یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست.
طرز تهیه : ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.
گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید ؛ میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.