مواد لازم جهت تهیه کیک موج دار رنگین کمان

تخم مرغ 2عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شیر 1/2 لیوان
آرد 2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو
رنگ خوراکی

دستور پخت کیک موج دار رنگین کمان

طرز تهیه: فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب مورد نظر را چرب کنید.
تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن هم بزنید تا رنگ مواد روشن و کرم رنگ شود. روغن را اضافه کنید و با همزن کمی هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد را به مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید تا مایع یکدست و بدون گلوله باشد.این مایع باید کمی سفت باشد.
مایه را به 3 قسمت تقسیم کنید و رنگهای خوراکی مورد نظر را جداگانه روی هر قسمت بریزید. (مثلا یک قسمت بدون رنگ، یک قسمت صورتی و یک قسمت قرمز.) اول مایه رنگ قرمز را در قالب بریزید بعد با کمک الک روی آن را کاملا با پودر کاکائو بپوشانید. رنگ صورتی و سفید را به طور مجزا در کیسه فریزر بریزید و گوشه پلاستیک را سوراخ کنید. رنگ صورتی را روی لایه اول بریزید. آن را با پودر کاکائو بپوشانید. و نهایتا مایه سفید را بریزد.
قالب را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا خوب پف کند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *