مواد لازم جهت تهیه کیک نارگیلی | مخصوص تولد
آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری
کره در دمای اتاق 1 فنجان
شکر سفید 1 فنجان
تخم مرغ 5 عدد
عصاره نارگیل 1 قاشق چایخوری
باترمیلک 1 فنجان
پودر نارگیل 1 فنجان
خامه پفکی و پودر نارگیل به دلخواه جهت تزئین کیک
دستور پخت کیک نارگیلی | مخصوص تولد
طرز تهیه: فر را از پیش تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب تیوبی را برای ریختن مایه کیک حاضر کنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه باهم خوب مخلوط کنید.
شکر و کره را نیز با مخلوط کن کاملا هم بزنید تا از رنگ زرد به کرمی تغییر کند. تخم مرغ ها را دانه به دانه در مخلوط کره و شکر بریزید و هم بزنید. عصاره نارگیل(در صورت سخت بودن دسترسی،عصاره وانیل) را درون مخلوط بریزید.
مخلوط آرد را یکی در میان با باترمیلک درون مایه بریزید. آخر از همه پودر نارگیل را داخل مایه سرازیر کنید و هم بزنید. مایه کیک را درون قالب بریزید و 50 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود.
کیک را با خامه تزئین کنید و روی آن پودر نارگیل بپاشید.