مواد لازم جهت تهیه کیک کشمشی

آرد 1 و نیم لیوان
کره 100 گرم
کشمش 1/2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شیر پر چرب 1/2 لیوان
اسانس وانیل چند قطره
پودر هل 1 قاشق چایخوری
شکر 1 لیوان
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک کشمشی

طرز تهیه : فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را که در دمای اتاق نرم شده است با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند . پس از مخلوط شدن مواد اسانس وانیل را اضافه نمایید.
آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را مخلوط کنید. سپس روی مواد دیگر کم کم الک نمایید و همزمان شیر ولرم را نیز کم کم اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( کمی آرد و کمی شیر اضافه کنید و باز کمی آرد و کمی شیر بریزید تا مواد تمام شوند ) ، اضافه کردن را با آرد شروع و با آرد به پایان برسانید.
کشمش ها را به مقداری آرد آغشته کنید و داخل مایه کیک بریزید و کمی مخلوط کنید ( غلطاندن کشمش ها در آرد برای جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن کشمش ها میباشد ) ، قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 35 – 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید تا سرد شود ، کیک را پس از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *