مواد لازم جهت تهیه کیک گردو و خرما | کیک زمستانی مخصوص کریسمس

خرما 1 کیلوگرم
گردو خرد شده 1 کیلوگرم
شکر 3/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد

دستور پخت کیک گردو و خرما | کیک زمستانی مخصوص کریسمس

طرز تهیه: فر را تا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.
خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.
تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *