مواد لازم جهت تهیه گرانولای عسل و دارچین
دستور پخت گرانولای عسل و دارچین
گرانولای عسلی و دارچین
جو پرک 150 گرم . بادام شیرین 100 گرم . تخمه کدو 50 گرم . تخمه آفتابگردان 50 گرم
روغن 2 قاشق غذاخوری . عسل 1/2 لیوان . کشمش 1/4 لیوان . دارچین 1 قاشق چایخوری
گرانولا یا سریل میان وعده ای کم کالری و خوشمزه است که همراه با شیر صبحانه یا میان وعده ای عالی برای افرادیست که در رژیم غذایی هستند ، این میان وعده بدلیل دارا بودن مواد مغذی برای تمام افراد مفید است.
طرز تهیه : تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند ( اگر مخلوط کردن با قاشق مشکل بود از دست هایتان کمک بگیرید ).
ته سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید ، مواد را داخل قالب یا سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید سپس در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( میتوانید مدت پخت را بیشتر کنید ).
پس از پخت اجازه دهید گرانولا خوب سرد شود سپس برش بزنید و داخل سلفون یا ظرف در دار بسته بندی کنید ( این گرانولا تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است ) ؛ در صورتی که فر ندارید میتوانید این مواد را داخل قابلمه و روی حرارت تُست کنید.
نکته ها : میتوانید به جای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید ، میتوانید داخل گرانولا از انواع میوه های خشک استفاده کنید ، گرانولا به تنهایی یا برای تزیین و سرو دسر عالی است.